Beclean Press

cu noi esti mult mai informat

PRIMĂRIA BECLEAN: CONTRIBUABILII CONȘTIINCIOȘI – BONUS DE 10 PROCENTE, ATÂT PENTRU PERSOANELE FIZICE CÂT ȘI PENTRU FIRME

De J de S in 06/03/2023

Persoanele care își vor achita integral anticipat, până la 31 martie, obligațiile financiare de plată către bugetul orașului Beclean (impozite pe clădiri, terenuri și mijloace de transport) vor beneficia de un bonus de 10 la sută, procent cu care le vor fi reduse sumele de plată . Acesta a fost cuantumul bonificației la plată, stabilit de către consilierii locali beclenari pentru acest an.

De asemenea, firmele și  persoanele juridice vor avea și ele reduceri la sumele de plată, dacă își vor achita anticipat integral impozitele și taxele locale până în data de 31 martie, având în vedere că și acestora li se va aplica o facilitate fiscală, cu bonificații de 10 procente la plată, în cazul achitării integrale anticipate a sumelor datorate bugetului local.

După cum se știe la 31 martie expiră termenul stabilit pentru a onora prima din cele două rate egale în care sunt împărțite obligațiile financiare ale contribuabililor la bugetului local, dată după care se percep penalizări de întârziere zilnice pentru prima rată a obligațiilor financiare datorate bugetului local, dacă aceasta nu a fost achitată la termen. Data limită pentru plata celei de-a doua rate a impozitelor și taxelor locale este 30 septembrie.

Începând cu anul trecut la Primăria Beclean toate plățile se pot efectua și cu ajutorul cardului bancar prin dispozitiv de plată POS.

Distribuie:


image_pdfimage_print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *