Beclean Press

cu noi esti mult mai informat

PRIMĂRIA BECLEAN PREGĂTITĂ PENTRU ACȚIUNI DE DESZĂPEZIRE

Scris in 18/01/2023 de J de S

Administrația beclenară este pregătită sa efectueze  intervenții pentru limitarea efectelor înghețului pe drumurile și pe trotuarele din oraș.

Administrația locală beclenară și Direcția Locală de Gospodărie Comunală s-au dotat cu utilaje moderne și în vederea desfășurării în bune condiții a lucrărilor edilitar – gospodărești din oraș. Fiind vorba despre utilaje performante multifuncționale, ele vor putea fi uttilizate și pentru intervenții la acțiuni de deszăpezire când este nevoie.

“Suntem pregătiți pentru a interveni iarna aceasta cu 𝐝𝐨𝐮𝐚̆ 𝐮𝐭𝐢𝐥𝐚𝐣𝐞 𝐮𝐥𝐭𝐫𝐚𝐩𝐞𝐫𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧𝐭𝐞 𝐬̦𝐢 𝐦𝐮𝐥𝐭𝐢𝐟𝐮��𝐜𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐞! Primăria orașului Beclean – prin Direcția de Gospodărie și datorită activității turistice – dispune de toate mijloacele pentru întreținerea drumurilor din 𝐁𝐞𝐜𝐥𝐞𝐚𝐧 și toate cartierele aparținătoare (𝐂𝐨𝐥𝐝𝐚̆𝐮, 𝐕𝐚𝐥𝐞𝐚 𝐕𝐢��𝐥𝐨𝐫, 𝐁𝐞𝐜𝐥𝐞𝐧𝐮𝐭̦, 𝐑𝐮𝐬𝐮 𝐝𝐞 𝐉𝐨𝐬, 𝐅𝐢𝐠𝐚 𝐬̦𝐢 𝐏𝐨𝐝𝐢𝐫𝐞𝐢) în orice sezon!’’ a informat primarul Nicolae Moldovan

Primăria orașului Beclean – prin Direcția de Gospodărie și datorită activității turistice – dispune acum de toate mijloacele pentru întreținerea drumurilor din 𝐁𝐞𝐜𝐥𝐞𝐚𝐧 și toate cartierele aparținătoare (𝐂𝐨𝐥𝐝ă𝐮, 𝐕𝐚𝐥𝐞𝐚 𝐕𝐢𝐢𝐥𝐨𝐫, 𝐁𝐞𝐜𝐥𝐞𝐧𝐮ț, 𝐑𝐮𝐬𝐮 𝐝𝐞 𝐉𝐨𝐬, 𝐅𝐢𝐠𝐚 și 𝐏𝐨𝐝𝐢𝐫𝐞𝐢) în orice sezon.

Distribuie:


image_pdfimage_print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *