Beclean Press

cu noi esti mult mai informat

PRIMĂRIA BECLEAN PREGĂTITĂ PENTRU ACȚIUNI DE DESZĂPEZIRE

Administrația beclenară este pregătită sa efectueze  intervenții pentru limitarea efectelor înghețului pe drumurile și pe trotuarele din oraș.

Administrația locală beclenară și Direcția Locală de Gospodărie Comunală s-au dotat cu utilaje moderne și în vederea desfășurării în bune condiții a lucrărilor edilitar – gospodărești din oraș. Fiind vorba despre utilaje performante multifuncționale, ele vor putea fi uttilizate și pentru intervenții la acțiuni de deszăpezire când este nevoie.

“Suntem pregătiți pentru a interveni iarna aceasta cu 𝐝𝐨𝐮𝐚̆ 𝐮𝐭𝐢𝐥𝐚𝐣𝐞 𝐮𝐥𝐭𝐫𝐚𝐩𝐞𝐫𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧𝐭𝐞 𝐬̦𝐢 𝐦𝐮𝐥𝐭𝐢𝐟𝐮��𝐜𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐞! Primăria orașului Beclean – prin Direcția de Gospodărie și datorită activității turistice – dispune de toate mijloacele pentru întreținerea drumurilor din 𝐁𝐞𝐜𝐥𝐞𝐚𝐧 și toate cartierele aparținătoare (𝐂𝐨𝐥𝐝𝐚̆𝐮, 𝐕𝐚𝐥𝐞𝐚 𝐕𝐢��𝐥𝐨𝐫, 𝐁𝐞𝐜𝐥𝐞𝐧𝐮𝐭̦, 𝐑𝐮𝐬𝐮 𝐝𝐞 𝐉𝐨𝐬, 𝐅𝐢𝐠𝐚 𝐬̦𝐢 𝐏𝐨𝐝𝐢𝐫𝐞𝐢) în orice sezon!’’ a informat primarul Nicolae Moldovan

Primăria orașului Beclean – prin Direcția de Gospodărie și datorită activității turistice – dispune acum de toate mijloacele pentru întreținerea drumurilor din 𝐁𝐞𝐜𝐥𝐞𝐚𝐧 și toate cartierele aparținătoare (𝐂𝐨𝐥𝐝ă𝐮, 𝐕𝐚𝐥𝐞𝐚 𝐕𝐢𝐢𝐥𝐨𝐫, 𝐁𝐞𝐜𝐥𝐞𝐧𝐮ț, 𝐑𝐮𝐬𝐮 𝐝𝐞 𝐉𝐨𝐬, 𝐅𝐢𝐠𝐚 și 𝐏𝐨𝐝𝐢𝐫𝐞𝐢) în orice sezon.

Distribuie:


image_pdfimage_print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *