Beclean Press

cu noi esti mult mai informat

PRIMARUL IOAN MUREȘAN INTRODUCE REȚEAUA DE CANALIZARE ÎN COMUNA NUȘENI

Scris in 13/12/2022 de Nicolae Avram

Primarul Ioan Mureșan a implementat un nou proiect important pentru comunitatea din Nușeni.  Este vorba de  introducere a rețelei de canalizare menajeră prin PNDL2.

Primarul Ioan Mureșan a aplicat cu succes proiectul prin PNDL2 privind introducerea rețelei de canalizare în satele Nușeni, Beudiu, Vița și Rusu de Sus și va fi finalizat în primăvara anului viitor.

“Prin realizarea acestei investiții se urmărește creșterea gradului de siguranță și confort, precum și îmbunătățirea calității vieții locuitorilor comunei Nușeni”  a spus primarul Ioan Mureșan.

Programul National de Dezvoltare LocalăPNDL2 este un program de finanțare multianual având ca obiectiv general echiparea unităților administrativ-teritoriale cu toate dotările tehnico-edilitare necesare pentru a crește atractivitatea climatului investițional al localităților din România.

Rețeaua de canalizare amplasată în comuna Nușeni va avea o lungime totală cumulată de peste 45 km și are un grad de realizare a lucrării de peste 85 la sută. Va fi amenajată și o stație de pompare a apei uzate care va face joncțiunea cu stația de epurare a orașului Beclean.

Distribuie:


image_pdfimage_print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *