Beclean Press

cu noi esti mult mai informat

PRIMARUL NICOLAE MOLDOVAN A SEMNAT CONTRACTUL DE FINANȚARE PRIN PROGRAMUL „ANGHEL SALIGNY” PENTRU ASFALTAREA TUTUROR STRĂZILOR DIN ORAȘUL BECLEAN

Scris in 08/08/2023 de J de S

Potrivit primarului Nicolae Moldovan, luna trecută au fost semnate la minister contracte de 3 milioane de euro de lei prin programul „Anghel Saligny” pentru asfaltarea tuturor străzilor din orașul de pe Someș.

După ce a reușit, de la începutul anului și până în prezent,  să finalizeze asfaltarea străzilor Morii și Șieului,  zilele trecute, edilul șef a mai bifat cu succes o asfaltare în orașul Beclean. Este vorba de strada Dobrogeanu Gherea, stradă inclusă în procesul de modernizare a orașului.

Potrivit programului de asfaltare a străzilor din orașul Beclean, vor intra în lucru străzile: Grigore Silași, Trandafirilor, iar la Someșului, se vor pune la punct ultimele detalii.

În cel mai scurt timp se va da ordinul de începere a asfaltărilor prin „Anghel Saligny„. Astfel că, până în septembrie 2024,  toate străzile din Beclean vor fi asfaltate cu fonduri europene obținute de primăria Beclean.

“’Asfaltarea continuă la Beclean, stradă cu stradă, astăzi fiind rândul străzii Dobrogeanu Gherea. Mulțumesc tuturor cetățenilor pentru înțelegere pe tot parcursul șantierelor de lucrări și mai ales pentru încredere!”’ a transmis primarul Nicolae Moldovan pe Facebook.

Distribuie:


image_pdfimage_print