Beclean Press

cu noi esti mult mai informat

PRIMARUL NICOLAE MOLDOVAN ANUNȚĂ FINALIZAREA LUCRĂRILOR LA VARIANTA DE OCOLIRE A ORAȘULUI BECLEAN. TRAFICUL RUTIER SE VA DESCHIDE DE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI

De J de S in 29/11/2023

Începând cu data de 1 Decembrie 2023 se va deschide traficul rutier pe Varianta de ocolire a orașului Beclean. Lucrările la acest proiect au început în aprilie 2022 și au fost finalizate  în noiembrie 2023.

 Lucrarea principală este podul peste râul Someș în lungime de 580 de metri.

Varianta  de ocolire va fluidiza  traficul din întreaga regiune pe axa Cluj-Napoca –Dej – Bistrița-Suceava. La fiecare capăt este prevăzut u sens giratoriu pentru conectarea cu drumul național.

“Comisia întrunită azi la fața locului a constatat cu privire la obiectivul de investiții “Varianta de ocolire a orașului Beclean” că e îndeplinit nivelul standardelor de siguranță, fluență și integrare a centurii rutiere în DN 17, prin sensul giratoriu – pod peste Someș și sensul giratoriu din DN 17D cu DN 17D, în conformitate cu indicatorii proiectului, și, prin urmare, 𝐬-𝐚 𝐡𝐨𝐭𝐚̆𝐫𝐚̂𝐭 𝐝𝐞𝐬𝐜𝐡𝐢𝐝𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐭𝐫𝐚𝐟𝐢𝐜𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐫𝐮𝐭𝐢𝐞𝐫 𝐩𝐞 𝐕𝐚𝐫𝐢𝐚𝐧𝐭𝐚 𝐝𝐞 𝐨𝐜𝐨𝐥𝐢𝐫𝐞 𝐚 𝐨𝐫𝐚𝐬̦𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐁𝐞𝐜𝐥𝐞𝐚𝐧, județul Bistrița-Năsăud, începând 𝐜𝐮 𝐝𝐚𝐭𝐚 𝐝𝐞 𝟏 𝐃𝐞𝐜𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟑. Orașul Beclean se transformă dintr-un oraș aglomerat de mașini, într-un oraș decongestionat pentru locuitori.

𝐕𝐚̆ 𝐝𝐨𝐫𝐢𝐦 𝐃𝐑𝐔𝐌 𝐁𝐔𝐍!” a transmis pe Facebook, primarul Nicolae Moldovan

Distribuie:


image_pdfimage_print