Beclean Press

cu noi esti mult mai informat

PRIMARUL NICOLAE MOLDOVAN: BECLEANUL ESTE AMBASADOR NEB, FINALIST ÎN COMPETIȚIA PROIECTELOR EUROPENE

“Comisia Europeană recunoaște Becleanul ca exemplu de bune practici în rândul Uniunii Europene, orașul de pe Someș fiind remarcat la cea mai importantă competiție anuală dedicată proiectelor realizate din fonduri europene, datorită celui mai nou proiect: ”Centrul Recreativ Legacy”.

Proiectul Becleanului a fost selectat printre cei 61 de finaliști ai Premiilor New European Bauhaus (NEB) 2023, fiind ales dintre peste 1450 de aplicații din toate statele membre UE, în urma unei evaluări de către experți independenți.

Suntem onorați să fim Ambasadori NEB, dar mai ales pentru că suntem finaliștii celui mai prestigios concurs la nivelul Uniunii Europene.

Este o reală recunoaștere a muncii noastre și un semn de încredere pentru proiectele pe care le pregătim pentru dezvoltarea orașului Beclean și pentru binele comunității noastre!

Câștigătorii competiției vor fi anuntați în cadrul unei Ceremonii de Premiere, ce va avea loc în perioada 21-22 Iunie la Bruxelles. Pe lângă votul juriului, proiectele finaliste participă la votul publicului.

Centrul Recreativ Legacy este finalist în cadrul Componentei A: „Campionii «Noului Bauhaus european»” – Categoria 3: „Prioritizarea locurilor și a persoanelor care au cea mai mare nevoie”.

Vizitați https://prizes.new-european-bauhaus.eu/, găsiți proiectul nostru și votați înainte de 24 mai!

Vă invit să votați proiectul orașului nostru și să dați mesajul mai departe, să câștigăm împreună Marele Premiu european!” a anunțat primarul Nicolae Moldovan pe Facebook.

Distribuie:


image_pdfimage_print