Beclean Press

cu noi esti mult mai informat

PRIMARUL NICU MOLDOVAN BAGĂ BANII ÎN BAZINUL DE ÎNOT

De J de S in 28/10/2013

PRIMAR

Primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan, a reușit să facă rost de bani pentru continuarea lucrărilor la bazinul de înot.  Bazinul de înot pe care guvernul îl  are în plan, cu o suprafață de 3000 metri pătrați, este situat în apropierea Grupului Școlar Agricol Beclean,

BAZIN 1

În urmă cu trei ani, pe data de 30.08.2010, lamele buldozerelor au intrat pe terenul situat în apropierea grupului Școlar Beclean pentru a pregăti construcția unui bazin de înot didactic. Acoperit. Valoarea investiției: 1 milion de euro. Bani alocați de la stat.  Termenul de execuție: 24 de luni. La 8 luni după începerea lucrărilor, mai precis pe data de 21.03.2011, CNI (Compania Națională de Investiții ), aflată sub autoritatea blondei Udrea ( PDL), decide sistarea lucrărilor. Motivul: criza economică.

BAZIN

Potrivit proiectului, bazinul de înot va avea 12,5 metri lățime, 25 metri  lungime și 1,30 – 1,80 metri  adâncime.  Este destinat elevilor. Lângă bazin, șeful primăriei beclenare are de gând să construiască un patinoar: „Aceasta ca o soluție de atenuare a costurilor anuale destul de mari, estimate la circa 90.000 de euro, pe care întreținerea și funcționarea permanentă a bazinului de înot le presupune.” a declarat primarul Modovan.

Precum multe alte obiective importante, bazinul de înot de la Beclean, face parte dintr-un plan general de modernizare a orașului, cu finalizare în următorii 3 – 4 ani. Un obiectiv, pe care ambițiosul primar al Becleanului, Nicolae Moldovan, nu are cum să-l rateze.

 

 

 

Distribuie:


image_pdfimage_print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *