Beclean Press

cu noi esti mult mai informat

PRIMARUL NICU MOLDOVAN LA CERNĂUȚI

Scris in 04/08/2014 de J de S

1 (4)

Primarul Nicu Moldovan a participat, în perioada 1-3 august, la acțiunea ”Dialoguri culturale în comunitățile românești din diaspora”. Delegația județului Bistrița-Năsăud la Cernăuți, a fost condusă de către președintele C J Radu Moldovan.

1 (3)

Acțiunea organizată la inițiativa Bibliotecii Județene ”George Coșbuc”, în colaborare cu Centrul Județean pentru Cultură, Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud și Fundația Culturală ”Casa limbii române” din Cernăuți, s-a desfășurat în perioada 1-3 august în mai multe localități din Regiunea Cernăuți.

Alături de primarul Orașului Beclean, Nicu Moldovan și primarii comunelor Zagra și Budești, Dumitru Bușcoiu, respectiv Vasile Codrea, președintele CJ Radu Moldovan a avut o întrevedere cu Consulul General al României la Cernăuți, Excelența Sa Eleonora Moldovan.

1 (1)

Programul activităților a cuprins întâlniri oficiale cu reprezentanții administrației Regiunii Cernăuți, spectacole caritabile, donații de carte și semnarea unor acorduri de parteneriat în domeniul cultural.

1 (2)

“În debutul proiectului ”Dialoguri culturale la Cernăuți” am avut o întrevedere cu Guvernatorul Regiunii Cernăuți, Roman Vanzuryak.  În cadrul întâlnirii am exprimat suportul nostru, al românilor, pentru statul Ucrainean și pentru românii din Regiunea Cernăuți.” a declarat președintele CJ Radu Moldovan.

 

 

Distribuie:


image_pdfimage_print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *