Beclean Press

cu noi esti mult mai informat

PRIMARUL NICU MOLDOVAN PROMITE SEMNALIZAREA ACUSTICĂ LA TRECEREA DE CALE FERATĂ SPRE BĂILE FIGA

prim

Articolul „Ce vor tinerii beclenari? „ postat de Beclean Press, cu puțin timp în urmă, a avut succesul scontat.  Nu în totalitate, e adevărat, dar cel puțin avem asigurări că  din multele dorințe ale tinerilor beclenari,  una, importantă,  se află pe agenda de lucru al primarului Nicu Moldovan.  Este vorba de semnalizarea acustică la trecerea de cale ferată  spre Băile Figa. 

Decizia lui Nicu Moldovan vine, după ce Beclean Press  a publicat articolul „ Ce vor tinerii beclenari? „ , articol care l-a avut protagonist pe consilierul local Vereș Zoltan.  Amintim că Zoly a cerut tinerilor beclenari să-și exprime gândurile și dorințele vizavi de dezvoltarea orașului Beclean. Unul din punctele importante lansate de becleanari  a fost și semnalizarea acustică la trecerea ferată ( băile Figa).

„Am o veste bună din partea primarului: de luni se închide trecerea peste calea ferată de la Figa, și în cca. 2 luni, avem semnalizare acustică acolo! a afirmat consilierul Zoly pe pagina sa de facebook.

ZOLI

Ce mai vor tinerii beclenari? Amintim: spații de joacă pentru copii. Parcări pentru mașini. Amplasarea unei oglinzi la sensul girator de la Primărie și unde mai este nevoie. Locuri de muncă.  Piste pentru biciclete și patine pe role, parc ca la Bistrița. Centură ocolitoare a orașului, semnalizarea acustică la trecerea ferată ( Băile Figa ). Vor distracție. Și soare. Mai multă curățenie. Sport. Cultură. Manifestări gen spectacol, cinematograf.

 

Distribuie:


image_pdfimage_print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *