Beclean Press

cu noi esti mult mai informat

Referendum pentru voie bună

Primarul orașului de pe Someș, Nicolae Moldovan propune, în premieră, un nou concept de desfășurare a Zilelor orașului Beclean. În acest sens, primarul Moldovan va cere beclenarilor, în perioada imediat următoare, să participe la o campanie de promovare a celor mai bune formații de muzică ușoară. Trupe, soliști, care să urce pe scenă la viitoarea celebrarea a urbei de pe Someș.

PRIMAR

Moldovan a asigurat că cele mai în vogă formații de muzică ușoară vor fi trecute pe  buletine de vot. Beclenarii vor putea astfel să-și exprime opțiunea cu privire  la acceptarea sau refuzul participării muzicienilor la manifestarea dedicată zilelor orașului Beclean.

Am fost informați că în această lună vor fi tipărite peste 5000 de buletine de vot, care vor putea fi astfel introduse în urnele amplasate în sediul primăriei și în magazinele din oraș.  Primele trei sau patru formații, soliști, care vor primi cele mai puține ștersături și se vor afla în fruntea clasamentului vor fi aduse să (în)cânte inimile beclenarilor.

„Sperăm ca organizarea manifestărilor să fie aprobată  până la sfârșitul acestui an, astfel ca cea de-a XII-a  ediție a zilelor urbei de pe Someș, preconizate a avea loc în luna iunie sau iulie a anului viitor, să se desfășoare la cele mai înalte standarde de calitate.” a declarat primarul Moldovan.

Distribuie:


image_pdfimage_print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *