Beclean Press

cu noi esti mult mai informat

ȘCOALA GIMNAZIALĂ ȘIEU ODORHEI A ORGANIZAT “BALUL TOAMNEI”, LA SUPERLATIV

De J de S in 24/10/2022

Frumusețile și bogățiile toamnei au fost celebrate recent de către toți elevii și preșcolarii școlii din comuna Șieu Odorhei.

“Balul toamnei”’ a avut loc la Căminul Cultural, unde, inspirați de culorile și de frumusețea anotimpului, elevii școlii s-au întrecut în a-și arăta talentul și priceperea în prezentarea unor costume, interpretare artistică, „cea mai bogată masă”.

Parada costumelor a oferit elevilor ocazia de a-și pune în practică ideile vestimentare, de a exprima felul în care aceștia văd bogăția toamnei. Concursul de interpretare a pus în valoare cele mai bune talente .

Deliciul activității l-a constituit competiția culinară „”CEA MAI BOGATĂ MASĂ”  la care au fost jurizate cele mai aromate prăjituri.

Juriul alcătuit din : director Hlinca Ana Daniela , primar Sfintean Sorin, viceprimar  Zăpârțan Ovidiu, preot Druța Flaviu, președintele Asociației de părinți,  Leah Sorin, președintele Comitet părinți pe școală , Iusan Voichița, membru Comitet părinți Mican Marcela, antreprenor Luca Roiban, au decis următoarele:

Clasament – Prima secțiune.   

„CEA MAI BOGATĂ MASĂ ” :

Premiul I – clasa a IV –a, coordonată de prof. inv. primar Moldovan  Nicoleta;                   

Premiul II- Grădinița cu Program Normal SIEU-ODORHEI,  Clasa Pregătitoare – înv. Andreica Carmen, Clasa I – prof. inv. primar  Agrisan Florica, Clasa a II-a prof. inv. primar Oprea Alexandra, Clasa a III-a înv. Budurlean Camelia, Clasa a V-a – Pușcaș Angela, Clasa a VI-a  – Cosma Angela, Clasa a VII- a , Moldovan Dorin., Clasa a VIII -a Iulia Talos.                               

A doua secțiune- CEA MAI REUȘITĂ INTERPRETARE ” 

Premiul I – Clasa  a IV-a;                                        

Premiul II – G.P.N ȘIEU-ODORHEI, clasa a II a;                                                                        

Premiul III- Clasa a VII-a.                                 

A treia  secțiune- „CEL MAI FRUMOS  COSTUM ”                                                         

Premiul I – Racilă Robert, clasa  a VII-a;           

Premiul II- Guia  Robert, clasa a II-a;                   

Premiul III- Lăzurca Alexandra, clasa I.   

Toți cei care au participat la această secțiune au primit Diploma de participare.

Indiferent de locul pe care i-a clasat juriul, toți cei prezenți sunt câștigătorii unui spectacol frumos făcut de copii, pentru copii, a unor amintiri minunate alături de colegi, prieteni, părinți și profesori.

Mulțumiri  au fost aduse de către directorul Școlii Gimnaziale Șieu Odorhei, Hlinca Ana Daniela si consilier educativ, Oprea Alexandra, tuturor celor implicați în această frumoasă și impresionantă acțiune , subliniindu-se totodată faptul că atât elevii, cadrele didactice și părinții  au dat dovadă de multă sensibilitate, dar și de ingeniozitate în abordarea tematică a evenimentului.

Distribuie:


image_pdfimage_print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *