Beclean Press

cu noi esti mult mai informat

SPITAL MODERN LA BECLEAN

Scris in 11/12/2016 de J de S

spit

O investiție din fonduri locale și guvernamentale au schimbat radical condițiile paciențiilor Spitalului orășenesc Beclean. Astfel în anul 2015 s-au derulat lucrări ample pentru modernizarea Spitalului orășenesc Beclean și a Ambulatoriului Integrat al Spitalului. Lucrările au început în anul 2014, iar din 2016 beclenarii s-au putut bucura de o unitate medicală modernă și bine echipată.

Nicolae-Moldovan-primar-Beclean

“Reabilitarea exterioară a constat în anveloparea termică și fonică, înnoirea acoperișului, dar și schimbarea geamurilor vechi cu tâmplărie PVC de calitate. Investiția de la Spitalul Orășenesc s-a derulat în mai multe etape consecutive, iar prin această ultimă intervenție spitalul a fost complet modernizat. De menționat faptul că în perioada 2012-2014 s-a lucrat la modernizarea interiorului spitalului și a fost cumpărată aparatură medicală de ultimă generație”, se arată într-un mesaj al primarului Nicolae Moldovan postat pe pagina sa de socializare.

spit3

Cu un total de 244 de paturi, unitatea spitalicească acordă servicii medicale pentru aproximativ 56.000 de pacienți, din care 12.000 sunt locuitori ai orașului Beclean iar 44.000 sunt localnici din cele 12 comune arondate. Laboratoarele deservesc atât secțiile cu paturi cât și ambulatoriul integrat al spitalului.

spit4

 

spit2

foto primar Nicolae Moldovan: Timp Online.

Distribuie:


image_pdfimage_print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *