Beclean Press

cu noi esti mult mai informat

UN BLOC NOU ANL VA FI CONSTRUIT ÎN ORAȘUL BECLEAN

Scris in 20/03/2023 de J de S

Infrastructura locativă a orașului Beclean este una dintre prioritățile administrației locale.

Cu prilejul vizitei la Beclean a directorului Agenției Naționale pentru Locuințe, Gabriel Dinică,  care a avut loc în luna septembrie a anului trecut,  s-a stabilit noul amplasament al blocului ANL ce va fi construit în cartierul Podirei.

“Încă o veste bună! Pe lângă blocul ANL finanțat prin PNRR urmează anul acesta construirea a încă unui bloc ANL în orașul Beclean cu locuințe pentru tineri, ce va fi construit în cartierul Podirei! Infrastructura locativă a orașului Beclean este una dintre prioritățile administrației locale” a anunțat primarul Nicolae Moldovan

Agenția Națională pentru Locuințe va finanța construirea la Beclean a unui nou bloc ANL. Amplasamentul pe care va fi ridicat noul bloc se află în cartierul cel mai nou al orașului, cartierul Podirei.

Prin construirea acestui nou bloc Becleanul își consolidează poziția de oraș cu cele mai multe locuințe ANL, raportat la numărul de locuitori, construite în țară. În prezent există peste 300 de astfel de apartamente situate pe străzile Petru Maior, Șieului și Aleea Ghiocelului.

Distribuie:


image_pdfimage_print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *