Administrație

LUCRĂRILE ÎNCEPUTE ÎN LUNA APRILIE A ACESTUI AN  LA NOUL POD PESTE RÂUL SOMEȘ, VARIANTA OCOLITOARE A BECLEANULUI, AVANSEAZĂ CU RAPIDITATELucrările începute în luna aprilie a acestui an  la noul pod peste râul Someș, Varianta ocolitoare a Becleanului, avansează cu rapiditate, recent fiind montate primele grinzi.

„Cu bucurie, un moment mult așteptat: se pregătesc primele grinzi ce se vor monta peste râul Someș la Varianta de ocolire a orașului Beclean!”, a transmis primarul Nicolae Moldovan.

În luna aprilie a acestui an au început lucrările, gândită ca o soluție de fluidizare și decongestionare a traficului din localitate. La 7 luni distanță de la momentul începerii lucrărilor la Varianta ocolitoare a Becleanului, acestea sunt într-o fază avansată de execuție.

Conform contractului, lucrările trebuie finalizate până în martie 2024.

Centura Becleanului ar urma să asigure legătura dintre Drumul Trans Regio TR 45 Beclean – Salva și Drumul Expres DX 4A Dej – Beclean – Bistrița, investiții cuprinse în Master Planul de Transport al României.

Pe lângă beneficiile economice pe care le va aduce, construcția variantei de ocolire va genera efecte pozitive și asupra gradului de ocupare a forței de muncă. 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Comentariile postate pe acest site care conţin injurii, mesaje obscene, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, atacurile la persoană, anunţurile publicitare, vor fi şterse. Autorul comentariului este singurul responsabil pentru cele afirmate şi va fi tratat ca atare.