Chiochiș, Stirile Fierbinti

COMPETIȚIE DE FOTBAL DESFĂȘURATĂ SUB DEVIZA “SĂ ECHIPĂM UN COPIL PENTRU ȘCOALĂ”, ORGANIZATĂ DE PRIMARUL COMUNEI CHIOCHIȘ, VASILE SILAȘI. VEZI CINE ESTE INVITAT.Alături de locuitorii comunei Chiochiș și de primarul Vasile Silași, va fi prezent la Bozieș, fostul mare fotbalist, Gabi Balint.

Fostul mare jucător Gabi Balint, va participa, duminică, 13 august, de la orele 11.00 la Cupa comunei Chiochiș la fotbal. Concursul se va desfășura sub deviza “Să echipăm un copil pentru școală”. Competiția va avea loc la Bozieș și este organizată de primarul Vasile Silași.

Gabi Balint a fost membru în prima echipă românească de fotbal care a câștigat Cupa Campionilor Europeni (1986) și Supercupa Europei (1987), Steaua București.

 

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Comentariile postate pe acest site care conţin injurii, mesaje obscene, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, atacurile la persoană, anunţurile publicitare, vor fi şterse. Autorul comentariului este singurul responsabil pentru cele afirmate şi va fi tratat ca atare.