Administrație, Stirile Fierbinti

NICU MOLDOVAN ANUNȚĂ REABILITAREA ȘCOLILOR BECLENARE PE BANI EUROPENIDSC06237

15 milioane lei este suma pe care primarul Nicu Moldovan speră s-o obțină din fonduri europene nerambursabile pentru reabilitarea unităților de învățământ din oraș. În prezent se pregătesc documentațiile necesare implementării în comun a proiectului respectiv.

consiliul local

Azi în ședința Consiliului local a fost stabilit și parteneriatul între aleșii beclenarilor și conducerile școlilor din Beclean cu privire la implementarea acestui obiectiv.

Potrivit primarului Nicu Moldovan, proiectul în cauză prevede:

1. continuarea și încheierea lucrărilor de modernizare a Colegiului “Petru Rareș”- corpurile A, B și C – cu internat, cantină, ateliere și curte interioară.

2. reabilitarea corpului dinspre piață a Liceului Tehnologic Agricol.

3. modernizarea și reabilitarea corpului D a Școlii Generale “Grigore Silași” (care include biblioteca, sala de sport și mai multe săli de cursuri),

4. finalizarea reabilitării Școlii Generale de la Coldău

Primarul Nicu Moldovan a declarat că proiectul are toate șansele ca acesta să fie declarat eligibil. Lucrările de reabilitare și modernizare la cele 4 școli din Beclean vor debuta în vara acestui an (perioada iunie-iulie), termenul de finalizare a investiției fiind data de 31 decembrie 2015.

 

 

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Comentariile postate pe acest site care conţin injurii, mesaje obscene, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, atacurile la persoană, anunţurile publicitare, vor fi şterse. Autorul comentariului este singurul responsabil pentru cele afirmate şi va fi tratat ca atare.